13 septembra 2010

Volvo blokuje

príspevok nám poslal peťo

Miesto činu:
Nitra, parkovisko pred OC MAX
Dátum: 1. september 2010 cca 16:00
ŠPZ: neuvedená
Indikácie: Parkovanie v križovatke
Značka auta: Volvo
Diagnóza/K fotke autor píše: Mladý pánko so slečnou zaparkoval auto priamo v križovatke (výjazd z parkoviska OC MAX) a odišiel (asi nakupovať). V ten deň bola dopravná situácia v Nitre na pokraji zrútenia a pánko to ešte zhoršil.

Svojim parkovaním spôsobil to, že upchal parkovisko a výjazd z neho trval dobrých 30 minút.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. a kde je upchatý výjazd parkovisko?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. RE: Anonymný povedal(a)... @ 13. septembra 2010 6:45

    ty debil,ty si urcite debil toho auta.Inak by si taku otazku sem ani nenapisal.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Niečo podobné sa stalo u nás na sídlisku až na to, že to bola dodávka tak si ani nevidel či niečo ide na ceste. Riešenie MsP? Prišla, odmerala vzdialenosť a zistili, že ostalo miesto pre prejdene osobného vozidla, potom volali, zasa merali, volali, dohovárali sa vysielačkou, dohadovali sa, chodili dookola okolo tej dodávky, volali a nakoniec odišli. Čo, že si nevidel pri vychádzaní na cestu či tam dačo nejde...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To auto zavadzia akurát tak Peťovi. Vodič nebráni vjazdu ani výjazdu, stojí v úplne v pohode a o akej križovatke je tu reč na zábere žiadnu nie je vidno. Tak sa spamätaj!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Len sa priznaj že ty vlastníš to vovlvo ... ked už sa robíš takým slepým..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ježisi Kriste, je toto možné? TAM ZAPARKOVAŤ ??! Bože na nebesiach... Však on parkuje v strede križovatky ! Takého chuja som ešte nevidel. A pre tých, ktorí tam nevidia kriźovatku malý tip - pozrite sa, z akého miesta autor fotil? No z miesta vodiča osobného auta, vidieť dole spätné zrkadlo. Je fakt, že je to trochu blbo odfotené - keby autor stál o 5m dozadu, bolo by vidieť aj značku Daj prednosť v jazde.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Že tam tú križovatku nie je vidno.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Prosím tých čo netušia kde to je nech sa nevyjadrujú. Je to na križovatke priamo v nej. Toto by nenapadlo asi ani opicu fakt nepoviem keď niekto parkuje na kraji cesty ale toto. Kkt nejaký to musel byť.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Podľa mňa sa tam stala dopravná nehoda, inú súvislosť nevidím ! Tá žena, čo tam čaká, musí byť účastníčkou tej dopravnej nehody ...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!