29 septembra 2010

Polýcia parkuie (83) - počas vinobrania na mieste pre invalidov

príspevok nám poslala andrea

Miesto činu:
Bratislava, Rača, pred obchodom Rema
Dátum: 11.9.2010 (počas vinobrania)
ŠPZ: BA423VK
Indikácie: Parkovanie na mieste pre invalidov
Značka auta: Volkswagen
Diagnóza/K fotke autor píše: Na mieste pre invalidov a ešte aj dečku "polícia" si rozbalil, aby všetci videli a držali hubu a krok.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

6 komentárov:

  1. toto nevyzera na policajne auto. to bude taky isty kreten zakomplexovany ako ti co maju vpredu aj v zadu za oknom modry majak, policajnu ciapku a myslia si za maju prednost v jazde.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. notoricky znama "finta", ktora nema ziadnu oporu v zakone ale jedinym jej ucelom je upozornit pripadneho policajta (mestskeho ci statneho) ze ide o sukromny voz "kolegu".

    Robievaju to vselijako, napr. si nalepia nieco na sklo s logom policie, tricka nasadene na sedacky, taketo ciapky alebo "akoze" polozene papiere.

    Nejde o nic ine, len o ich 'tichu' dohodu, ze nebudu si robit predsa zle.

    neviem ci sa toho nechytili aj ludia, ze si zozenu kdesi ciapku a potom akoby "nahodou" vystavuju...

    Pouzitie napisu POLICIA, loga a pod. je mimochodom trestne. Len neviem ako sa na to pozera napr. inspekcia MV, ked jej zamestnanci takto "pouzivaju" policajne znaky. Zrejme by sa nic nevysetrilo, lebo naozaj moze proste vyhlasit, ze si proste odlozil/zabudol ciapku. A dokazujte mu iny vyznam :-)

    aj ked o tomto vyzname prakticky vsetci vieme :-) tak jedine, co by naozaj zabralo by bol ZAKAZ policajtom nechavat casti oblecenia mimo svoj dosah a absolutny zakaz viditelne umisetnenych napisov patriacich policii.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty anonymný reťo. Použitie nápisu POLÍCIA nie je trestné änejedná sa o žiadny trestný čin.. je to priestupkom (v blokovom konaní vo výške 165€). A policajt je policajtom 24 hodín denne.. ked niečo spraví v civile, posudzuje sa ako policajt nie ako civil, takže by kludne mohol behat v tricku s napisom POLICIA kedykolvek a kdekolvek. To ze je policajt (hoci aj mimo služby) pre neho znamená množstvo povinností, ktoré bežnému človeku nič nehovoria.. ale tebe zbytočne vysvetlovat, keď neovládaš ani základné právne predpisy.

      Odstrániť
  3. ...alebo co tak mu ten napis POLICIA napisat klucom cez obidva boky? ...ked policajt, tak potom riadny, zo vsetkym ako ma byt.

    ...inak on to najskor aj bude nejaky prislusnik, ved niet divu, slovenska policia je najskorumpovanejsia banda grazlov, ktori sa len kryju navzajom a preto si mozu dovolit cokolvek

    OdpovedaťOdstrániť
  4. radovy prislusnik nema na take auto... skor nejaky podnikatel co si na internete zohnal siltovku alebo mu ju niekto vystrikoval...co nieje problem zohnat... toto je arogantne parkovanie ktore si obycajny prislusnik nedovoli...a ak zavidite ostatne parkovania s pomockami tak to by ste mali zavidiet stavbarom co si poodnasaju zo stavieb...kazde remeslo ma svoje vyhody...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to nevyzera ako miesto pre invalidov, je tam preskrtnute miesto takze by tam mal byt zakaz statia

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!