15 septembra 2010

Blokovanie brány

príspevok nám poslal alfonz

Miesto činu:
Košice, Čermel-Prielohy
Dátum: 07.09.2010, 17:18,
ŠPZ: KE930HE
Indikácie: Blokovanie brány
Značka auta: Kia
Diagnóza/K fotke autor píše: Toto nie je prvý prípad blokovania tejto brány. Jednoducho už ma to prestáva baviť. A navyše primitív mi nestojí za hádku, pretože aj tak nepochopí, že parkovať sa dá aj o 10 metrov ďalej a nebude blokovať bránu. Takže najprv aspoň nech je sranda a najbližšie mu dám odkaz na túto stránku za stierač.

Chcel by som vidieť ako sa zatvári keď uvidí svoje auto na Vašej stránke. A ak ani to nepomoze, tak určite zaberie lano a odtiahnutie auta 20 metrov od brany šmykom aj s ručnou a zaradenu rýchlostou.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

4 komentáre:

  1. Na toto je lepsie zavolat odtahovku. Za pripadne poskodenie auta potom nie ste zodpovedni. Neviem ako v KE ale v BA mestski policajti a odtahovka radi pridu - maju prijem bez roboty.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nie je ta brana az tam, kde je ta oktavia? Ta preco nie je povlacena po internete? a neskac zbytocne do mna, pytam sa, lebo z fotky nevidim to co ty vies a je ti jasne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tam sú dve brány. Zelenú blokuje Škoda a bielu blokuje Kia.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta Octavia moze byt auto majitela. Predpokladam, ze tuto fotku sem poslal majitel bielej brany a to auto asi nebude jeho :D

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!