29 júla 2010

Pekne v ceste

príspevok nám poslal budem_lovit_nadalej

Miesto činu:
Košice, časť Terasa, Kežmarská ulica
Dátum: 22.7.2010, 12:42
ŠPZ: nezistená
Indikácie: Parkovanie v ceste
Značka auta: Škoda Felicia
Diagnóza/K fotke autor píše: Auto ma zaujalo hlavne preto, lebo je to asi auto susedy z vedľajšieho vchodu. Takto zaparkované auto blokuje cestu a napríklad taký "hasičák" by mal problém.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. Parkuje v úplnej pohode. Chudák fotograf, asi nie je majiteľom auta, tak závidí...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jasné, však hasiči to môžu obísť však ty idiot ?!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hasiči by nemali žiaden problém. Tam v pohodlne prejdu, alebo neveríš v ich schopnosti? Isto svoju techniku ovládajú lepšie ako ty svoj bicykel.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pokial myslis tie hasicske auta, s ktorymi sa hrajes na pieskovisku, tak mas pravdu. Suhlasim s tebou. Ale ja ako pokrocily dospelak myslim normalnu origos Tatru 815. Alebo ty si syn tej susedy a preto sa zastavas majitela/ky tohto auta ? Prajem ti aby ti horel byt, tak ako susedom vo vedlajsom vchode a hasici 20 minut vytrubovali aby si vodici preparkovali auta. Potom napis, ako je to v pohode parkovat ako debil, ty kreten, az ti vyhori byt.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. 25. augusta 2010 17:49 ukludni sa. nikto tebe nenadava, tak kde beries istotu, ze ty mozes.

    Ak pouzivas z fleku nadavky ako argumenty, tak maju presne tu istu hodnotu. Nemas ziadny narok oznacovat inych ludi takymto sposobom. Kolkokrat to pouzijes tolkokrat si si namaloval svoj vlastny obraz.

    Okrem toho komu nadavas, si sa predviedol aj ostatnym. Nevadi, ze nevieme kto si, to cim si je s tebou, nie s nami :-) a cim viac nadavok pouzijes, tym vacsi si.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja ako hasic ti poviem len tolko ze tam prejdeme s velkou rezervou, mal by si si pozriet sidliska v petrzalke kadial musime prejst, toto je ako dialnica :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no dobre,ale tak mohol to potiahnut k tomu obrubniku,potom tam ludia nemusia ist natesno.Vtak to je v kazdom pripade...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!