13 júla 2010

Dementi pred Lidlom

príspevok nám poslal KE-SHOOTY

Miesto činu:
Košice, Furča, Lidl,
Dátum: 28/06/2010, 12:5
ŠPZ: KE744FC, KE976CO, KS365CE
Indikácie: Blokovanie parkoviska - prístupovej cesty na parkovisko
Značka auta: Dacia, Ford, Fiat
Diagnóza/K fotke autor píše: Pri Lidli je asi 200-300 parkovacích miest, a ich využitie je cca 20 %. Z toho vyplýva kolko tam je voľného miesta, avšak niekomu je aj to málo tak musím zaparkovať asi rovno pred vchod.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

6 komentárov:

  1. jaj tak ked je volne pred vchodom tak asi pojdem zaparkovat dozadu aby som sa presiel. a co sa da povedat na obhajobu tychto? to co povedal uz sam autor: "Pri Lidli je asi 200-300 parkovacích miest, a ich využitie je cca 20 %"

    mimochodom ako tito stoja az pred vchodom?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja tam nevidím žiaden priestupok. Ak ho vidí fotograf je mi ho ľúto

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiez mam otazku o co presne ide. Z fotky a popisu vyplyva, ze je nieco zle ale asi chybaju nejake doplnujuce informacie, ktore by ozrejmili to, co na fotke ci v popise nie je alebo nie je tak jasne ako fotografovi.

    Ak to dokaze autor fotky objasnit, tak nech sa poponahla. Zatial totiz zverejnil poznavacie znacky ludi, ktori by sa mohli citit nepravom povlaceni po tomto servri.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. na mieste kde stoja tie tri auta uz nie su miesta na parkovanie, ale prijazdova cesta na parkovisko... autor to uviedol v texte pod fotkou, staci poriadne citat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. je to sukromne parkovisko ktore patrí LIDLU, a vtedy ked to bolo fotene tak tam neboli ešte naťahane biele čiari, a ajtak ničoho sa nedopustili kedže sa tam dalo kludne prejsť okolo nich. Ale lenivci sa stale najdu.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mohli sa trosku blizsie k sebe postavit, ale ja tam takto parkujem vzdy, na tych bielych ciarach. su zbytocne tam, lebo za nimi je este minimalne 20m miesta.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!