27 júla 2010

Colníci parkujú

príspevok nám poslal ivan

Miesto činu:
Trnava, parkovisko pred Úradom Trnavského samosprávneho kraja
Dátum: 20.7.2010, 13:30
ŠPZ: SE093AO, auto Colnej správy SR
Indikácie: Parkovanie na mieste zákazu s hrozbou odtiahnutia
Značka auta: Seat
Diagnóza/K fotke autor píše: Parkovisko je poloprázdne, sú dovolenky, ale nakoľko je tri metre od "zaparkovaného" auta colníkov reštaurácia, treba zakotviť auto čo najbližšie. Čo ak po dobrom obede nebudú colníci vládať prejsť metre navyše?

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

6 komentárov:

  1. tak snad uz vsetky 3 auta stoja na prd, nielen colnici, aby sme boli spravodlivi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to ma ivan nejake komplexy z colnikov alebo preco sa navaza prave do nich ked tam kazdy jasne musi vidiet 3 auta? To uz je admin fakt natolko pokrytecky aby nieco take uverejnil bez pripadnej upravy textu?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lol. Ten napis na stene snad niekto nepovazuje za dopravnu znacku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Značka nespĺňa formáty v zmysle vyhlášky 9/2009 Z.z. NR SR. Treba si naštudovať vyhlášku. Ale to by ste potom nestíhali fotiť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tá značka nič neznamená. Je to len formát možno nejakej prosby alebo medziľudského rešpektovania sa prosby o neparkovanie. Značka nemá formát dopravného značenia, nie je osadená zvisle,nemá vodorovné značenie. Takisto aj tam tá samolepka na stene pre osobu ZŤP. S tou si môže ten, čo ju tam lepiť akurát tak pískať.Ak dobre vidím, len jedno auto tam kěd už tak porušuje akože predpisy a to je to, ktoré stojí priamo pred tou nakladacou rampou,colníci a to druhé auto sa ničoho nedopúšťajú. A keď sme pritom, ani to, ktoré stojí pred tou rampou. Druhá vec, odťahovka v TT neexistuje a ak by auto bolo odtiahnuté, bolo by odtiahnuté neoprávnene a preto tam aj často auta stoja, pretože nikto si nedovolí ho odtianuť. Prevádzkovateľ rampy si mal požiadať o osadenie dopravného značenia na Inšpektoráte a nie tam vylepovať nadpisy a Vy to ešte fotíte a vzrušujete sa tu nad niečim, čo nič neznamená a nemá žiadnu úradnú formu ! Typická Slovač. Chytiť do ruky mobil a ako uchyl hneď kamerovať fotiť a utekať s tým na internet.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. o znacke alebo "znacke" tu vobec nie je rec, ale puntickari sa nezapru. ti by sa hadali aj o to, ze ci digitalna znacka je platna a ci to vobec je znacka, lebo nie je na bielom podklade, ale na digitalnej tabuli.
    cela pointa spociva v tom, ze parkuje ako debil. bodka.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!