03 mája 2010

Mentálny invalid predvídavo parkuje

príspevok nám poslal ivan
Miesto činu:
Nitra, Hypertesco
Dátum: 23.04.2010 17.33 hod
ŠPZ: NR328EA
Indikácie: Parkovanie na mieste pre invalidov
Značka auta: Hyundai Terracan
Diagnóza/K fotke autor píše: Keď budem invalid, tak tu určite nezaparkujem, lebo už nebude kde.

Poznámka redakcie: Je pravdou, že chýba zvislé vodorovné značenie, ale keď sa bližšie pozriete na fotografie, pod autom nájdete znak vozíčkara.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

6 komentárov:

  1. Vodorovne znacenie nestaci.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to si kde videl ze nestaci

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aby značenie platilo, musí byť schválené, a na schválenie potrebujete doložiť zvislé i vodorovné dopravné značenie. Predpokladám, že ide o súkromný pozemok t.j. kúpený (nie prenajatý od mesta). Aj tak je potrebné nešetriť a kúpiť i zvislé dopravné značenie. Samozrejme, že nesúhlasím s vodičom, ktorý takto zaparkoval. Je fakt, že pre invalidov je potrebné nechať miesta voľné!!! Ale ten, kto umiestňuje dopravné značenie, by mal vedieť podmienky, aby neprichádzalo k problémom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak asi tak. Na mieste, kde to auto parkuje, tak tam naozaj chýba i zvislé vodorovné značenie (poznámka redakcie), ale keď sa bližšie pozriem ako si zväčším jednu i druhú fotku na najväčšiu možnú mieru, tak pod autom naozaj nič nevidím (čiže redakcia mala pravdu, žiadne značenie tam nie je). Je to asi tým, že tam nie je nič nakreslené, alebo tým , že značenie je pravidelne obnovované a moc viditeľné...
    Fotka o ničom. Chorý fotograf.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty asi trpíš fatamorgánou, alebo vidíš tam to čo chceš vidieť. Zvislé značenie nikde a pod autom určite nič nie je vidieť.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!