04 mája 2010

Hromadní papučiari na zákaze zastavenia


príspevok nám poslal maťo


Miesto činu: Bratislava, Slávičie údolie
Dátum: 24.4, 16:00,
ŠPZ: BA951VA a ďalšie,
Indikácie: Parkovanie na zákaze zastavenia
Značka auta: 3x Škoda, 2x peugeot, citroen, audi, mazda
Diagnóza/K fotke autor píše: Tak sa nám tu autíčkari rozhodli, že keď nie je kde parkovať počas bratislava open, tak budú ignorovať značky. Boli za to náležite odmenení.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

20 komentárov:

  1. a to naco fotis, ved boli potrestani

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa skôr zdá, že je to zámer ako naplniť mestskú pokladnicu. Povoliť nejakú akciu a nezabezpečiť zväčšenie parkovacích miest počas nej. Príkladom je i deň otvorených dverí v bratislavskej ZOO. Na jednej strane návštevníci ušetrili na vstupnom, ale na druhej strane niekoľko násobne zaplatili za pokuty za špatné parkovanie. Je niečo choré v tomto štáte "slovenskom". Chorý je prístup ľudí, ktorí akcie povoľujú, preto ich treba vymeniť za normálnych, ktorí majú v hlave nie nasrané ale rozum, ktorý budú používať a domyslia i parkovanie výnimkami. Nech žijú majstrovstvá sveta v hokeji 2011 to sa mestký úrad nabalí na pokutách za zlé parkovanie, lebo sa "spávne" rozhodli a rekonštruuje sa stará hala namiesto stavby novej v priestoroch, kde by sa dalo vytvoriť i dostatok miest na parkovanie pri zápasoch. Nech žije slovenská blbosť a obmedzenosť našich radných!!!!! Nehovoriac o tom, že mestká polícia by mala mať na čele normálnych ľudí a pri akciách riadiť statickú dopravu a nevenovať sa len represii. Šéfa mestskej polície v Bratislave mali už dávno vymeniť za triezvo uvažujúceho človeka.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Povoliť nejakú akciu a nezabezpečiť zväčšenie parkovacích miest počas nej???
    To si robíš srandu? Akože majú vybrať z komory zopár parkovísk a pohodiť ich v blízkosti akcie?
    Skôr by som apeloval na vodičov, ktorí vedia že problém s parkovaním bude a aj napriek posilnenej hromadnej doprave sa rozhodnú ísť autom.
    Nech sa potom nečudujú a hlavne nerozčuľujú, že nemajú kde parkovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný povedal(a)... @ 4. mája 2010 10:56

    Ty vôbec uvažuješ, keď tu píšeš také voloviny. Tu sa jedná o to, že pri akciách sa má dočasne povoliť parkovanie i tam, kde je to bežne zakázané. Tak ako tomu býva počas dušičiek pri cintorínoch. Len na to musí niekto na radnici použiť rozum a mestskí policajti zabezpečovať bezpečnosť a nie len trestať. Veď sú platení z našich daní a preto majú pracovať pre nás a nie proti nám. Tu treba pochopiť podstatu a nie len bezducho napísať, čo ťa práve napadne.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Čierný kukláč4. mája 2010 o 16:47

    konečne dobrá fotka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. a hlavne ked daju takyto zakaz do slepej ulice

    OdpovedaťOdstrániť
  7. "Ty vôbec uvažuješ, keď tu píšeš také voloviny."
    Áno. A vôbec to nepovažujem za volovinu.
    Ad1: Koľko parkovacích miest podľa teba odhadom vznikne keď sa "dočasne povolí parkovanie i tam, kde je to bežne zakázané" a aký to bude mať dopad na bezpečnosť premávky?

    Ad2:Je to asi otázka názoru na to ako má byť organizovaná akcia. Podľa mňa, by v takom prípade mali v danej lokalite úplne zakázať individuálnu dopravu /s výnimkou ľudí ktorí tam bývajú a pod./, s dôrazom na posilnenie hromadnej dopravy. Počas dušičiek aj bratislava open bola MHD posilnená.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný povedal(a)... @ 5. mája 2010 8:11

    Ad.1 : Takýmto spôsobom by vzniklo veru mnoho parkovacích miest. A bezpečnosť premávky zabezpečia mestskí policajti. Konečne by robili pre danovníkov i niečo prospešné, nie len represiu.

    AD 2.: Tak to tu už naozaj trepeš kofotiny. To kam na takéto riešenie chodíš, do ktorej nemocnici. Lebo mestá majú vybudované zachytné parkoviska, odkiaľ mimomestských zváža mestská doprava. Napíš ktoré mesto na slovensku je takto vybavené. A v Bratislave je tak prešpekulovaná doprava, že ak sa chem dostať z jedného miesta na druhé musím i trikrát prestupovať, tak to radšej sadnem do auta a cestujem na podujatie autom. Tak sa spamätaj...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ad1: áno. milióny a milióny. a vedľa každého bude stáť jeden policajt. máš pravdu.

    Ad2: áno trepem kofotiny a ty máš pravdu. ideálne bude keď sa bude dať všetko vybaviť tak že z auta vôbec nevystúpiš.

    škoda reči.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Anonymný povedal(a)... @ 5. mája 2010 10:58

    Som toho názoru, že podľa teba je doprava v našich mestách perfektná. Záchytných parkovísk je v každom meste niekoľko desiatok. A od nich vedú linky do každej štvrti miest. Zéchytné parkoviská sú strážené, že sa nemusíš obávať, že keď prídeš po auto tak ho tam i nájdeš atď. atď. Proste všetko perfiš.
    Veru škoda tvojich rečí, ktoré nič neriešia, ani nedávajú náznak možného riešenia. Vylúčením individuálnej dopravy sa nič nerieši.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Podľa mňa, by v takom prípade mali v danej lokalite úplne zakázať individuálnu dopravu /s výnimkou ľudí ktorí tam bývajú a pod./, s dôrazom na posilnenie hromadnej dopravy.
    Veru, ak by sa v jednej z bratislavských štvrtí vylúčila individuálna doprava, bola by celá doprava v Bratislave v kolapse. To naozaj nie je dobré riešenie.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Zaujímavé by bolo, prečo tam ten zákaz zastavenia vôbec osadený je. Miesta na vozovke je tam neúrekom. Bolo by dobré keby to niekto z kompetentných vysvetlil.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. kedysi tam bola obojsmerna premavka lebo ta ulica bola prejazdna smerom na palisady.

    potom sa niektori dobraci co si tam postavili domceky stazovali, ze tam chodi vela aut a vydupali si zjednosmernenie v opacnom smere ako chodili auta. tym sa v tomto mieste stala ulica slepa ("za fotku" sa da ist este asi 100m v tomto smere)
    znacka tam ostala.

    vysledok tohoto je zahustenie krizovatky pri tenisovych kurtov a blizkych ulic. okrem toho ze namiesto 500m treba prejist asi 3-4 km.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tak je to predsa len o debilite ľudí, pracujúcich na magistrátoch, policajných zborov a na iných zložkách, ktoré odsúhlasujú dopravu. Ryba smrdí od ministra vnútra, ktorý na riadenie tohto rezortu je slabý a hneď po kauze Hedviga Malinová tam už nemal čo robiť. Je to všetko o schopnostiach ľudí.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Každý je na vine, len nie ja. Typicky slovenské. Ako mi to len v zahraničí "chýbalo"... Ach jaj.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Obyčajný smrteľník, môže proti vine zodpovedných iba písať a tak sa snažiť ich ovplyvniť ich konanie. To platí všade na svete. Keď sa ti tu nepáči tak odpáľ tam kde si bol doteraz.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. cista debilita policajtov a ich nadriadenych. v ten den stacilo docasne zakryt znacku zakaz statia a bolo by vystarane. druha strana tejto super vyuzivanej cesty je sirsia ako dva pruhy. a ti zeleni chuligani tam mali riadit dopravu a nie davat papuce, aj tak tam cely den stali.

    jaaaj, ale som zabudol, ze to sa stalo na slovensku, cize scenar toho dna bol spravny, a mestska kasa sa nalezite naplnila, chuligani si zapisali strasne vela vyriesenych priestupkov s nespravnym parkovanim, a obycajny lud si moze akurat zanadavat a ide sa dalej.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Tú značku tam veru bolo treba dočasne zakryť a rozšíriť i ďalšie priestory na parkovanie. Ale to by nesmeli byť naši zelení a mestskí policajti odmeňovaní za výber pokút, ba dokonca majú stanovené i finačné limity, ktoré musia vybraním za pokuty splniť. U nás neexistuje u policajtov iba inštitút dohovorenia za zanedbateľný priestupok všade sa len sekajú pokuty minimálne 40 Eur i za prekročenie rýchlosti o 1 km. A bohužiaľ tu máme takých občanov, ktorí zneužijú právomoc verejného činiteľa a na úkor stoviek občanov mesta privilegujú pohodlie 5-6 jednotlivcov a stovky obmedzia zákazmi vjazdu a podobnými nezmyselnými zákazmi zastavenia. V tejto lokalite je to naozaj výmysel chorých ľudí.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. neviem co riesite, raz tam znacka je, tak ak nechem platit tak tam nestojim. pokial tam stojim tak som pripraveny platit. basta.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Tu sa nerieši to, že autá stoja v zákaze a preto sa majitelia nemajú čo čudovať, že za porušenie predpisov zaplatia. Tu sa rieši to, že pár zbohatlíkov si presadilo umiestnenie značky, ktorá tam nemá opodstatnenie a obmedzuje tým ostatných občanov mesta. O tom to je. Ak je to súkromná cesta tak je to v poriadku, ak obecná, tak to v poriadku nie je. O to tu ide.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!