08 marca 2010

Ďalší trávnikový recidivista

príspevok nám poslala witchie

Miesto činu: Bratislava, M.Sch. Trnavského
Dátum: 24/02/2010
ŠPZ: PP710BU
Indikácie: Parkovanie na trávniku
Značka auta: Suzuki SX4
Diagnóza/K fotke autor píše: Aj tento recidivista v Novom roku stále a pravidelne parkuje na tráve, hoci okolo je miesta vždy dosť.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. Veď práve, že vidím, že je parkovisko "úplne prázdne", preto ten vodič s rozmaru odstavil tak ako odstavil a preto sa mu prevelice čudujem že nezaparkoval na tej spúste voľných miest. Spamätaj sa Witchie. Doporučujem ti postaviť si foťák na statív. Pokiaľ sa nezmení situácia v statickej doprave, tak sa takto bude naďalej parkovať!!! S tým sa zmier, alebo sa angažuj a zariaď zväčšenie ostavných plôch. Buď trochu užitočná...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čierný kukláč :)8. marca 2010 o 15:49

    "fajna hmla " len na to sa zmôžem !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. toho miesta je tam vzdy az tak dost, ze museli tie ulice zjednosmernit aby boli aspon trosku prejazdne (a to je jedna slepa ulicka resp. je to parkovisko)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veď práve preto je uverejňovanie takýchto fotiek zbytočné. To musia kompetentní vyriešiť statickú dopravu a nie len zahusťovať výstavbu bez priestorov na parkovanie. A čo takto vybudovať parkovacie domy.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. u nas chceli postavit 3 parkovacie domy (dnv) ale staci ze sa ozvalo par jednotlivcov s namietkou, ze sa im nepaci aby chodili auta do tohoto domu(podzemneho) okolo ich domu. tak to padlo.

    neviem preco ale myslim si ze su to ty(i?) isty ludia co sa stazuju ze auta stoja na hline ci chodniku.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Samozrejme, že sú to tí istí sťažovatelia, preto som jej tu napísal, aby si postravila foťák na statív. Aby len diaľkovým ovládačom cvakala bezradných vodičov.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Čo robíš witchie. Kde sú ďalšie zábery od kanála do ktorého si taká zamilovaná. Niekto ti ukradol foťák postavený na statíve, alebo sa nebodaj šoféri polepšili ?

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!