23 februára 2010

Zákaz zastavenia je mi neznámy

príspevok nám poslal guag

Miesto činu: Dubnica and Váhom, Pod Hájom 165/1365
Dátum: 09. 11. 2008
ŠPZ: TN354CD
Indikácie: Parkovanie na zákaze zastavenia
Značka auta: Fiat Scudo
Diagnóza/K fotke autor píše: V tej budove sa mi zdá je len trafostanica, ale keď je tam raz zákaz zastavenia tak mi nedalo zachytiť auto, ktoré tam stálo celý deň.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

8 komentárov:

  1. Samozrejme je mi jasne, ze auto porusuje to, co chcel autor znacky zakazat, ale technicky zacina zakaz zastavenia bez dodatkovej tabule so sipkou platit az za znackou ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vodič neurobil žiaden priestupok!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. suhlasim s obomi komentami predomnou. Ten co to tam namaloval mal sice konkretny zaujem ale...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. "Samozrejme je mi jasne, ze auto porusuje to, co chcel autor znacky zakazat, ale technicky zacina zakaz zastavenia bez dodatkovej tabule so sipkou platit az za znackou ;-)"
    Dalsia vec je, ze platia len oficialne znacky, nie taketo samo-domo.
    Ale druha vec je, ze stoji pred branou/vyjazdom. To by sa tiez nemalo. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ak je za tou bránou trafostanica, ako autor píše, tak tá brána slúžila na dovezenie trafa a po jeho namontovaní už prestala slúžiť svojmu účelu. Je tam len pre prípad, že sa bude musieť trafo nahradiť novým. Teda tá značka je tam zbytočná. Prípadná obsluha a údržba trafa nepotrebuje k vstupu otvoriť bránu dokorán. A značka je samozrejme ľudová tvorivosť, ktorú netreba akceptovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Osadenie dopravných značiek podlieha súhlasu dopravnému inšpektorátu. Je sa treba obrátiť naň či dal na osadenie tejto značky súhlas. Moc sa mi nezdá, i keď nemám o policajtoch dobrú mienku, že by súhlasili s takouto blbosťou. Majiteľ by mal toto značenie čo najskôr odstrániť, dopúšťa sa priestupku.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. "Majiteľ by mal toto značenie čo najskôr odstrániť, dopúšťa sa priestupku."
    To by ma zaujimalo akeho, ked si na SVOJ majetok da SVOJU znacku... Okrem toho, ze ta znacka neplati sa ziadneho priestupku nedopustil, to by tu znacku musel umiestnit na pozemnu komunikaciu.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Už konečne pochopte, že všetky osadenia dopravných značiek podlieha schváleniu na dopravnom inšpektoráte, dokonca i v súkromných areáloch súkromných firiem!!!! Na to sa robí dopravný projekt, ktorý sa necháva schváliť na inšpektoráte. Tá značka je ľudová tvorivosť a všetci normálni ľudia sa budú tváriť, že ich nezaujíma a teda nič nezakazuje alebo neprikazuje. Ak na tom majiteľ objektu trvá, nech to rieši s DI iným značením, napr vodorovným, ale musí ho mať písomne schválené. Keby to nepodliehalo schaľovaniu, to by tu bol prales značiek nelogicky umiestnených.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!