15 októbra 2009

Náklaďák na tráve

príspevok nám poslal Sfilipum

Miesto činu: Bratislava, Ševčenková ulica
Dátum: august 2009, okolo 10:00 ráno
ŠPZ: nezachytil som
Indikácie: Parkovanie nakrivo
Značka auta: Iveco (asi)
Diagnóza/K fotke autor píše: Technické služby boli lenivé zaparkovať nakladiak na
poloprázdom parkovisku. Namiesto toho ho zaparkovali na trávnik, ktorý kosili. V Petržalke sa dejú veci, keď sú všetci v robote a sídlisko je prázdne.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

3 komentáre:

  1. poprosim autora o fotky ludi, ktori chodia po tom chodniku. Myslim, ze je to vizitka ludi. Kym ten kamion :) zmizne odtial urcite skoro, tak ti smejdi, co vyrobili cez travu tu jazvu, ti sa skutocne maju za co hanbit :)

    ak su na trave taketo chodnicky, preco su vinni iba vodici aut?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V prvom rade sa opýtam, či si veľa ľudí myslí, že sú na tzv.zelených plochách v našich mestách naozaj pestované trávniky. Ja si osobne myslím, že na drvivej väčšine zelených plôch rastie väčšinou burina o ktorú sa nik nestará, snáď ju len nejaké neodborné firmy raz za čas pokosia za isto nemalé finančné prostriedky, ktoré idú z rozpočtu mesta. Preto si myslím, že státie na burinou zarastených priestorov nie je až taký priestupok.
    Len naivný projektant si myslí, že ľudia budú chodiť po chodníkoch vytvorených do pravého uhla. Šikovní projektant predvídavo chodníky navrhne s prihliadnutím na ľudskú vlastnosť skracovať si vzdialenosti hlavne hlavné ťahy smerujúce k zastávkam MHD. Dá sa to urobiť i iným spôsobom a to spevnením ľuďmi vyšliapaných chodníkov, zlegalizovaním takýchto chodníkov.
    A už sme znova pri probléme so zelenými plochami. Tráva sa v celom svete robí pre ľudí. Zatiaľ som ešte v žiadnej inej krajine nevidel zátarasy a tabuľky vyzývajúce občanov nevstupovať na trávniky. Všade sa totiž vysieva ušľachtilá tráva, o trávnaté plochy sa starajú organizácie, ktoré sú na túto činnosť špecializované, podľa potreby plochy pohnoja a hlavne nenechávajú zeleň len na polievanie dažďom

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podla mna nic strasne sa nedeje. potom budu pravdepodobne chcet nalozit kosacky do auta. keby auto bolo na parkovisku tak bud trci do chodnika, alebo do cesty. teraz to auto nikomu nezavadza. neviem co riesi prispievatel, toto je uplne bezny stav. ci si mysli ked je potrebne opravit lampu uprostred sidliska, ze niekto na nu splha. pride s autom k nej a je a je jedno kde je.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!