01 októbra 2009

Kde to padne, tam to padne

príspevok nám poslal skinet

Miesto činu: Prešov, Exnárova ulica
Dátum: 24.9.2009, 15:55,
ŠPZ: neuvedená
Indikácie: Parkovanie na tráve
Značka auta: Opel Astra
Diagnóza/K fotke autor píše: Ochranár - len bol opitý tak to strihol do trávy lebo nieje voľne miesto ako vidieť na fotkách.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. nemyslim si, ze keby bolo volne, ze takto parkne, skor si myslim, ze ked tam prisiel, nevidel ziadne volne. To ale nie je ospravedlnenka za to, co urobil. Len pripomienka fotografom, ze situacia v statickej doprave sa dynamicky meni.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. suhlas s komentarom hore...i ked nevidim problem, ze je na trave.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pockajte, za chvilu napise autor, ze videl ako tam parkuje a bolo tam volne miesto :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nevidis problem, za je na trave ?
    lebo podla §25 zak. 8/2009 z.z. o cestnej premavke "(1) Vodič nesmie zastaviť a stáť po
    s) na cestnej zeleni a inej verejnepristupnej zeleni, na ostrovčekoch a deliacich pásoch, ak to nieje dovolené značkou."

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krasne si citoval zakon...ale ked "mesto" neumozni normalne parkovanie na sidliskach a v jednotlivych castiach mesta, lebo cele to bolo projektovane v roku pana, ked boli koce a tri auta na cestach, tak budem parkovat kde bude volne. Ale samozrejme tak, aby som neobmedzil inych. Tu ten problem nevidim.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. potom skritizuj te aj to auto v zadu (asi modry opel) ze neparkuje pekne medzi ciarami, ale na prejazdnom pruhu...pre nechapavych, ked je kolme parkovanie musi byt prejazd min. 5,5m pri sirke parkovacieho miesta 2,5m pri sirke 2,3m .. 6,5 m

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ale presovcania co byvaju na sekcove,teda na exnarovej ulicie vedia aky je problem s parkovanim!!!JA to viem!!!takze toto je normalna vec na parkoviskach cez noc...ja som tiez tak minule parkoval!!!a hambim sa za to!!!za to!,ze nemame parkoviska pri bytovkach :((((

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vazeni fotografovia fote tie auta hned ako takto zaparkuju a nie az potom ked vsetci odidu a zostanu volne miesta!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vazeny anonym stvrtok, ak niekto len odbehne, nieje to este dovod nazyvat ho parkujucim debilom. Erst nach paar stunden sa z neho stava individuum

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!