10 októbra 2009

Expert z Topoľčian

príspevok nám poslal erik

Miesto činu: Bratislava , Mamateyova ulica
Dátum: 4.10.2009, 14:00
ŠPZ: TO395AP
Indikácie: Parkovanie na chodníku
Značka auta: Renault
Diagnóza/K fotke autor píše: Expert z Topoľčian na nedeľnej návšteve v Bratislave. Keby mohol, tak to potiahne až k schránkam a ja, bezočivý chodec, sa aj s kočíkom naučím lietať, aby som pánom nezavadzal.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

4 komentáre:

  1. treba dodat, ze hned vedla je parkovisko a ak aj to je plne, hned vedla je malo frekventovana cesta, kde moze auto odstavit pozdlz kraja, ako to robia domaci.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V tejto lokalite, pred týmito domami bolo veľké parkovisko, ktoré i napriek nesúhlasu obyvateľov bolo zastavané budovou poisťovne a garážovým domom. Bolo tým nezmyselne odstránených niekoľko desiatok parkovacích miest. Dokonca nikomu na úradoch nevadí, že stavba garážového domu mala byť ukončená už pred troma rokmi. Dodnes tomu tak nie je a nikomu nevadí, že suterén sa využíva neoprávnene bez kolaudácie. Chyba magistrátu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Stotožňujem sa s druhým príspevkom. Treba ešte dodať, že tri roky sa pozerať na rozostavané "niečo" z okna bytu tiež nie je bohviečo. O labzujúcich potkanoch z tejto stavby do paneláku a späť ani nehovorím. Nielen že touto stavbou zabrali veľkú parkovaciu jamu pred týmito domami, ktorá by podľa mna svojou kapacitou postačovala pre obyvateľov Mamateyovej ulice, ale koľkokrát keď majú nejakú "akciu", poradu v poisťovni, tak parkovisko je dosť zapratané ľudmi (asi pracovníkmi) tejto poisťovne. A to nehovorím o blízkej Ekon. univerzite, ked majú skúšky, prijímačky, alebo ext. študenti diaľkové štúdium cez víkend. Vtedy je parkovisko tiež zapratané rôznymi cezpoľnými, a miestni si môžu akurát tak pískať. A večer keď idem z práce? Škoda slov...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Keď vám vadí, že vás ľudia upozorňujú na nerešpektovanie pravopisu. Nenazývajte ich láskavo debilmi. Chovajte sa seriózne. Ako máme veriť, že to myslíte vážne, keď sa takto chováte. Radšej napíšte ako budete pokračovať v probléme rozostavaných autogaráži na Mamateyovej, ktoré sa protiprávne užívajú. Dokedy bude trvať záber verejného priestranstva na úkor parkovacích miest v tejto oblasti. Radi by sme vedeli ako dlho ešte budeme musieť znášať tento stav. Chodte sa tam pozrieť, aby ste vedeli ako sa stavebník stará o kosenie buriny, ktorá rastie na zabranom verejnom území a na celkovom neporiadku na stavenisku. Na čo vlastne máme mestskú políciu, keď je na stavenisku takýto stav.Dajte na vedomie čo ste vybavili na magistráte Petržalky.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!