17 septembra 2009

Detská duša sa nezaprie

príspevok nám poslal erik

Miesto činu: Nové Mesto nad Váhom, ulica Malinovského vo vnútrobloku pred detským ihriskom
Dátum: 12.9.2009 o 8,30 hod
ŠPZ: NMOVB31
Indikácie: Parkovanie nakrivo
Značka auta: Opel Insignia
Diagnóza/K fotke autor píše: Parkuje takto skoro každý deň ale keď ma 332 eur na ŠPZ tak hádam 33 euro na pokutu by našiel nie ? Normálny človek tak nezaparkuje.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

8 komentárov:

  1. Normalny clovek sa zdaleka vyhyba skratke OVB :)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeej insignia xD, nech parkuje ako chce mne tam nezavadzia

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Obzvlast Velky Blbec :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. poznám toto sídlisko, aj túto insigniu ktorá je tam nová, môj komentár k tejto fotke-na tomto sídlisku nedávno pribudlo dosť parkovacích miest, obyvatelia sídliska, parkujúci okolo 16:00 majú miesta dosť a keby parkovali inteligentne, tak sa tam zmestia aj tí, čo prichádzajú domov po 19:00, priznám sa, aj ja keď krúžim o 20:00 okolo sídliska a nemám šancu zaparkovať, nechávam auto na tomto "slepom"chodníku, moje staré auto však nikomu nevadí, tu ide asi o niečo iné :-)takže milá insignia, na tomto sídlisku žijú aj ľudia, čo im nové auto neprekáža :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No ja tam tiež bývam a vadí mi tam nie len Insignia, ale aj iné autá a možno aj to tvoje staré. Stáva tam ešte Fábia, Ford žltá Š 105 a jedna slečna s menom Marika za oknom na modrom japoncovi. To ale svedčí o debilite ľudí. Ja tiež večer nemám kde zaparkovať a auto dám na "veľké parkovisko." Je to v slušnosti a výchove ľudí. A nakoniec tade chodia ľudia do práce a keď je mokro chodíme po blate kvôli debilom ako ste vy. Potom sa čudujete, že Vám ho niekto obíde kľúčom. Niektorí by najradšej parkovali v obývačke.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. posledný príspevok je asi človeka, ktorému vadí všetko a všetci, dúfam, že on sám je natoľko dokonalý, že môže častovať nadávkami ľudí okolo seba a pravdepodobne sa nezoberá ničím iným, len sledovaním susedov pri parkovaní, život a spolunažívanie je však o niečom inom, ale to by nám museli niečo hovoriť slová ako tolerancia, ústretovosť a iné podobné výrazy, na veľkom sídlisku býva veľa ľudí ....je tam veľa áut .... a teba aj veľa tolerancie....

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!