04 júna 2009

Vytunovaný rodinný Seat

príspevok nám poslal em

Miesto činu: Bratislava, Avion Shopping Park, pri vchode ku klzisku
Dátum: 12. 5. 2009, 19:00 h
ŠPZ: SC077CE
Indikácie: Parkovanie na vyhradenom mieste
Značka auta: Seat
Diagnóza/K fotke autor píše: Keďže parkuje na mieste vyhradenom pre rodiny s deťmi, buď to bude mamička, ktorá si s dieťaťom odskočila na nákup, alebo debil s vytunovaným Seatom. Treba povedať, že na tom mieste debili parkujú pravidelne. Minule tam ako dvojičky stáli dve Octavie RS.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. zbytocna fotka, nakolko autor fotky nevie ci tam parkuje rodina alebo nie...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nuž, takto vytunovaný seat je asi veľmi ťažko "rodinné" auto. Kam dáš autosedačky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nic proti autorovi ale nech mi ukaze vo vyhlaske znacku ktora vyhradzuje parkovacie miesto pre rodiny s detmi ;) usetrim mu cas..nenajde lebo to nie je zakonom stanovena znacka to si len hypermarkety tak zmysleli ze spravia nieco pre svojich zakaznikov. Ale keby dosiel policajt ze mu da pokutu tak len kyvne plecami a odkraca prec ;) takze vyhradene alebo nie,jedine zle na tom ako stoji je ze stoji skoro na srafovanom mieste. Dalsia vec to ze ma naraznik a kriklavu farbu neznamena ze nemoze dat do zadu kludne autosedacku, kludne mohol ist s rodinkou na nakup. Takze celkovo tato fotka je o hovne.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aj ked je podla mna mala sanca, ze skutocne prisiel nakupovat s malym dietatom (skor si chcel dat auto mimo dosah dveri susediacich aut - to sa vsak da riesit aj parkovanim v odlahlejsej casti parkoviska), tak suhlasim s predoslym komentarom - to auto ziadne z uprav nedegraduju a vzadu ma celkom urcite standardne uchyty na detsku sedacku.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. preco by tam nemohol parkovat ak ma zo sebou deti ???
    zbytocne foto

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!