06 júna 2009

Sedliak na mieste pre invalidov

príspevok nám poslal zlatíčko

Miesto činu: Banska Bystrica, Kapitulská ulica, tradične miesto pre invalidov obsadené sedliakom bez štipky rešpektu či slušného správania
Dátum: 27.5.2009 14:40
ŠPZ: BB765CP
Indikácie: Státie na mieste pre invalidov
Značka auta: Audi
Diagnóza/K fotke autor píše: Čo k tomu dodať? Nie len že sa postaví nakrivo, ale aj na miesto pre invalidov.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

10 komentárov:

  1. slusalo by sa pridat aj to biele kombi, nie? mozno aj to vlavo od neho. Nestaci fungovat len na zdanlivo drahsie auto :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. myslim, ze chyba bude niekde inde, kedze autor foti a foti a foti a stale tam stoja nejake ine auta.

    nebude to naozaj tym ze to miesto je oznacene nespravne ? ;) alebo ked tam neni konkretna ecv tak tie auta maju preukaz ZTP ?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak hlavne regulerne miesto pre invalidov by nemohol byt take uzke. Ved ten cierny passat sa tam ledva vojde.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Priatelia!
    Je to regulerne oznacene dvoj miesto pre invalidov. A kedze to mam pod oknami, vidim kto sa tam kedy postavi. Staci si pozriet moje predchadzajuce prispevky a zistite, ze vobec nestriehnem na drahe auta :-)
    Len mam pocit, ze soferi drahych aut maju menej respektu voci ostatnym a potom to takto vyzera.
    Zlaticko

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zlaticko: ked mas taku prilezitost, tak mozno by bolo vhodne poziadat mesto, aby doplnilo spravne znacenie toho miesta - nerobia to automaticky, treba ich trochu prebudit. Takisto miesto toho, aby mestska policia bezcielne lovila obete, by si ju mohol zmysluplne zamestnat a ziadat ich, aby si tie auta prisli vyzdvihnut. Konecne by robili nieco, nad cim sa neda namietat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nuz neviem ako este lepsie oznacit miesto na parkovanie. Je pouzite dostatocne viditelne horizontalne aj vertikalne znacenie.
    Ale policajti by skutocne mohli chodit do Kapitulskej castejsie.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zlaticko: premalovanie miesta, malo by mat este diagonalny kriz z rohu do rohu a zrejme aj o kus sirsie.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. to miesto pre invalidov je vyznačné jasne. súhlasím so zlatíčkom. tí čo ho tu kritizujú budú podobné vylízané holé hlavy, ako tí, čo tam parkujú a to, že čím drahšie auto, tím menej slušnosti a ohľaduplnosti k okoliu, tak to je už empiricky preukázaná zákonitosť. proste, čím viac penazí, tým väčšie a agresívnejšie prasa, čo si myslí, že svet je len pre neho a na nikoho neberie ohľad.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. hm, no holohlavy nie som, ci mam drahe auto posudzovat nebudem, na takychto miestach neparkujem ale napriek tomu si myslim ze je to nepsravne vyznacene miesto. pretoze rezervovane miesto ma byt preskrtnute bielym krizom, oznacene vozikom a zvyslou znackou.

    inak by si sa cudoval kolko je bohatych ludi a ani o nich nepocujes. tejto skupine robi hambu "zopar" dobroduhov ako je to v kazdej skupine (TIRaci, TDIckari, taxikari,BUSaci, sanitkari, policajti, atd.)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nabuduce aspon zlez z tej kancelarie a dobre si pozri tie auta predtym ako tu zacnes fotit auta za par milionov. Si myslis ze invalidi si na take nezarobia?

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!