16 mája 2009

Keď príroda volá

príspevok nám poslal calcumat

Miesto činu: Brno, česká D1, parkovisko čerpacej stanice OMV na 192 km
Dátum: 6.5.2009, 19:04
ŠPZ: 1J95542
Indikácie: Čiarosleposť
Diagnóza/K fotke autor píše: Šofér sa zjavne veľmi ponáhľal na WC na čerpacej stanici - nuž keď príroda volá, nedá sa nič robiť a kto by sa zdržiaval správnym parkovaním.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. Plne parkovisko a ostatni chudacikovia nemali kde zaparkovat. Naozaj neohladuplne parkovanie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako autor fotky som takmer cakal podobny nazor. Ako to ale povedat "inteligentovi" - napr. ze som urobil taku expoziciu, aby ostatne auta neboli vidiet (kedze som sa nechcel hrat so zaciernovanim ECV?). To parkovisko relativne plne bolo, teda keby tento nestal cez 4 miesta. Par ludi preto odstavilo auta rovno pri stojanoch (co zboznujem, najme ked netankuju....)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zaciernenie znaciek by trvalo ovela kratsie, ako pisat zdovodnenia, preco sa tak nestalo.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. "zaciernenie znaciek by trvalo ovela kratsie, ako pisat zdovodnenia, preco sa tak nestalo." - ehm... načo robiť veci jednoducho, keď sa dajú skomplikovať? Keďže som autom zastal vedľa tohto (o jedno miesto vľavo), prišlo mi trošku jednoduchšie prejsť k tomu bližšie a odfotiť, než sa vzdialiť ďalej, aby boli vidieť aj ďalšie autá...

    PS: Ostatne, išlo o to, ako tam stál, nie o to, koľko áut bolo inde...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Relativne plne znamena co? Podla fotky to tak nevyzera ani omylom, pretoze predtym tam bolo min. 5 volnych miest vedla seba (to na plnom parkovisku najdes tazko) a este stale tam ostali 3. Skor by bol asi problem spravit expoziciu, kde auta budu. ;)
    To ako tam stal dost suvisi s tym, kolko aut tam je. Na prazdnom parkovisku sa takto kludne postavim, na "plnom" zaparkujem normalne.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. typicky slovak...ked mozem, zaparkujem ako debil! ale inac som slusny, zodpovedny, ohladuplny sofer :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. "Na prazdnom parkovisku sa takto kludne postavim, na "plnom" zaparkujem normalne." - aha, a ked zaparkujes a potom na parkovisko dorazi 20 aut, tak? Jaj, vlastne, ty si frajer, to uz riesit nebudes, ze.... Joj, zboznujem takychto "akoze soferov". Nadpis tejto stranky to plne vystihuje, pokial sa ani na prazdnom parkovisku nedokazes "trafit", tak naozaj parkujes ako debil.

    Dost som toho najazdil po Nemecku, a sranda - aj ked na odpocivadle pre 50 aut stali tak 3, stali na svojich miestach medzi ciarami... Ako tak pozeram, keby take odpocivadlo bolo na Slovensku a mali by tam stat taki anonymovia, ako na tomto fore, tak to by asi vyzeralo... Naco sa potom zbytocne mina farba na tie biele ciary, ze ?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vy co tu riesite?Jednoducho takto parkovat nema,aj keby bolo neviem ako to parkovisko prazdne.Aj vyhlaska prikazuje parkovat tak,aby bolo co najlepsie vyuzite parkovisko a neznemoznovat parkovanie inym.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. calcumat- vyznie to trochu zufalo, ako sa snazis presadit tvoju pravdu o "relativne plnom" parkovisku a fuj fuj vodicovi cez zaciernovanie ECV atd... mohol si odfotit len znacku, alebo ju rovno iba vypisat+ten tvoj "pribeh". Asi by to stacilo na presvedcenie viac ako takato fotka s autom na prazdnom parkovisku. PS- keby ti islo o znacky, odfotis aspon casti tych inych aut- nech vidno, kde zacinali parkovat. A k tomu "inteligentovi" v 1. prispevku co spominas po nom... oproti tebe to musi byt inteligent.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!