09 mája 2009

Čiaroslepé duo

príspevok nám poslal hmmwv

Miesto činu: Bratislava, Einsteinova ulica, Aupark
Dátum: 08.04.2009, 11:53
ŠPZ: BA853HM, TT714BR
Indikácie: Čiarosleposť
Diagnóza/K fotke autor píše: Obaja mohli zaparkovať normálne.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. ked je niekto debil, tak nevie zaparkovat.

    ked je niekto debil, tak nevie, ze vnutri auparku su vecne prazdne horne poschodia parkovacieho domu, kde rozhodne nebude mat problem zaparkovat na desiaty krat medzi ciary pricom nezablokuje prechadzajuce auta.

    ked je niekto debil, tak nevie, ze mu z vtaka neubudne 5 cm ak sa bude musiet auto parkrat pohnut dopredu a dozadu aby napasoval auto medzi ciary

    ked je niekto debil, tak dokaze vystupit z vozu tak, ze neotlce dverami vedlajsi. a ak nedokaze, tak tlste prasa parkuje vyhradne na miestach, kde su auta za sebou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. suhlas. a k tomu druhemu bodu: je to presne tak. hore v parkovacom dome je stale prazdno. dostat sa tam je lahke. auto je pod strechou, chranene pred dazdom, vystupit z neho znamena prakticky vystupit pred dverami obchodu. no komu nieto rady, tomu nieto pomoci.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A tam su snad nejake ciary? Vodorovne znacenie parkovacich miest vyzera uplne inak. ;) Vie niekto z vas, ci nevyberali z auta napr. kocik, alebo nieco ine rozmerne? Hlavne budem kritizovat aj bez dovodu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vo fabii sa kocik vozi inde ako v kufri? :-)

    a ked nic ine - vyberiem kocik presuniem auto, vystupim, vylozim dieta a idem. Alebo idem na parkovacie miesto oznacene matky s detmi :-) myslim, ze prave v tom parkovacom dome su :-)

    ciary tam su :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mal som na mysli tu cast kocika, v ktorej je dieta. ta sa vacsinou vozi na zadnych sedadlach. Tak isto na vybratie dietata z autosedacky treba vacsi bocny priestor.
    "ciary" tam su, ale takto vodorovne dopravne znacenie nevyzera. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ciary su urobene dlazbou, v com su nepochopitelne? ich vyznam nepochopi iba debil.

    Ked ma dieta - co pochybujem, tak kadial a kam sa s nim chcel dostat? Obycajne ludia s kocikom ak sa chcu dostat do Auparku sa snazia ist skor blizsie, nie? Cela teoria "kocika" je hypoteza, ktora je iba dohadom dovodu debilneho parkovania medzi ciary a neospravedlnuje nic. Aj ludia s kocikmi nemaju narok byt neohladuplni. Su to spojene nadoby - ak sa tvrdi, ze vodici maju davat ohlad na ludi s kocikmi, tak to plati PRESNE tak a naopak - ak debil ako tento zaberie dve miesta, tak PRECO krici, ze sa inde nemoze dostat kocikom? Ved sam ako debil parkuje.

    Tak ako ti, ktorym nadava pri kocikovani, aj on MUSI najst riesenie, ktorym nebude obtazovat.

    Jednoducha rovnica, jednoducho riesitelny problem.

    Dost, ze podobnych hoviadok denne vecer parkuje v preplnenych sidliskach obsadzujuc DVE (experti TRI) miesta. Pritom staci popremyslat ako vybrat z auta objemnejsie veci a zaroven auto normalne zaparkovat. Debili sa to snazia urobit tak, aby nemuseli autom hybat na viac krat.

    A preto asi su aj na tejto stranke :)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!