22 apríla 2009

Tak ako inak im to vysvetliť?

príspevok nám poslal arnie

Miesto činu: Banská Bystrica, Tesco, vchod
Dátum: 7.4.2009
ŠPZ: BB646CZ
Indikácie: Parkovanie na chodníku
Diagnóza/K fotke autor píše: Všetky tie stĺpiky viac či menej nápadné tam kedysi neboli. Ale museli ich tam osadiť kvôli debilom ktorí parkovali na chodníku priamo pred vchodom. Ako sa zdá, stĺpiky nepomohli, vždy sa nájde arogantný debil ktorý tam zaparkuje aj tak. Podotýkam že všade navôkol je spústa voľných parkovacích miest. Nuž dutá hlava ostane aj v drahom aute dutá.





Arnie

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

3 komentáre:

  1. Nevim, že furt narážíte na to že má někdo drahý auto. Že by závist?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. anonym hore - radšej by som jazdil na Trabante, ale jazdil ako človek a aj tak rozmýšlal, ako by som mal mať drahý Mercedes a v hlave nasrané.

    A závisť? Nedaj sa vysmiať. Auto nemôže za to, že jeho majiteľ je dement.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zvláštnym faktom je, že vo väčšine prípadov práve majitelia drahých aut predvádzajú takéto psie kusy a myslia si že môžu všetko. Keby na tom mieste stál žiguliak alebo škoda 105 tak ju odfotím a zverejním tak isto. Nie je to o aute, je to o tom, že väčšina ľudí pochopila že nie je vhodné parkovať na chodníku priamo pred vchodom. A niekto to nepochopil ani napriek osadeným stĺpikom. Škoda že si polícia a odťahová služba v tejto veci neplní riadne svoje povinnosti. Myslím že pár odtiahnutých aut by tento neduh odstránilo.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!