18 apríla 2009

Do parkoviska ani krok

príspevok nám poslal hmmwv

Miesto činu: Bratislava, Lenardova ulica
Dátum: 03.04.2009, 10:16
ŠPZ: BA253SY
Indikácie: Blokovanie vjazdu na parkovisko
Diagnóza/K fotke autor píše: Keď parkujem ja, iní už nemusia

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

19 komentárov:

  1. trepes somariny, prisiel vecer nebolo inde miesto a rano odchadzal neskor ako ty, tak si ho odfotil. Takychto foticov milujem, sa divim, preco to vobec niekto zverejnuje

    OdpovedaťOdstrániť
  2. suhlasim s predoslym komentarom. uplne bezproblemove zaparkovanie, ktore nepochopil dufam iba autor fotky aj ked je evidentne, ze v okoli zije a nie je mozne, aby mu nedoslo, ze ten clovek by takto nezaparkoval v konstelacii aku videl az pan fotograf :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ano a takyto kokoti(inak to povedat neviem aj ked mi je to blbe) ako tento fotograf, volaju mestkych a ty musia davat papuce ako dnes u nas.

    dufam, ze sa mu ulavilo a je poteseny ze som prispel na prevadzku nasho statu 5eckami.(2x cesta policajtov stala urcite viac)

    pre informaciu stal som na mieste kde sa parkuje uz zhruba 10 rokov, na hline ktora ostala po stavbe.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kokot si sám, nauč sa parkovať ako človek.

    P.S. Nie som autor fotky.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. rad by som ta pozval k nam na navstevu a pridi autom. pobavime sa, kto sa ma naucit parkovat ;) a potom ked sa ti to podari zavolame policajtov aby to posudili.

    najlepsie ked prides tak ako som prisiel ja cize cca o 4.00 v sobotu

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiež nesúhlasím s kritikou parkovania na sídliskách, kde je to preplnené. Takéto a obdobné zábery sem zverejňujú iba takí, ktorí nevlastnia auto alebo tí, ktorí ho majú len zaprášené v garáži. K tejto snímke.. nič zlé tam nevidím, tak neviem čo vlastne autora pohoršilo? Čiže v tomto prípade je "debilom" ten, kto nepreskúmal dôvod takého parkovania.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak potom ste asi slepí, keď na tom nič zvláštne nevidíte. Blokuje dva pruhy v oboch smeroch. Ja tiež prichádzam domov neskoro v noci a mám tiež problém zaparkovať, ale NIKDY neparkujem ako magor, ale ako človek. A kľudne si zaparkujem aj 300m ďalej, kde je viac miesta, nerobí mi to problém na rozdieľ od mnohých z vás. Trochu ohľaduplnosti by nezaškodilo, aby ste nevideli len seba, ale aj druhých, ktorých spôsobujete takýmto kreténskym parkovaním problémy.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. pán anonymný post z Pondelok, 2009, apríl 20 12:30, držím Ti palce aby si vždy zaparkoval vynikajúco! Si proste jednička a všetci ostatní sú divní...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tiez si myslim ze ste dokonaly, ale bohuzial asi velmi zly sofer. ked vas takto zaparkovane auto blokuje.


    mozem sa spytat kde to byvate? nezaujma ma meno ani cislo domu ale len mesto a sidlisko. aby sme si vedeli predstavit situaciu s parkovanim u vas vecer. lebo 300m, parkujem od domu ked pridem o 19tej a nie to vecer (vtedy to je kludne aj 1km a to stojim aj tak na trave)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. a este mi dovolte dodat:
    "Blokuje dva pruhy v oboch smeroch"
    na parkovisku? :) tak stymto ste ma strasne pobavil:) skuste mi prosim opisat vase riesenie pri fotke ktora je o jedno nizsie ako tato. pre zjednodusenie prikladam link:
    http://parkujemakodebil.blogspot.com/2009/04/parkovaci-chaos.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Keby ste bol vozíčkár, možno by ste pochopili aké je pre invalida hrozné, keď príde domov a uvidí neznámeho kreténa na vlastnom rezervovanom a riadne platenom parkovacom mieste. A tak mi nezostáva nič iné, len parkovať niekde inde, pretože aj za tým kreténom už niekto stojí. A skúste si po kopcoch na Čermáni v Nitre "zajazdiť" na invalidnom vozíku smer domov. Rád by som Vás videl, ako by ste ro zvládli. Prajem Vám príjemný zvyšok dňa a ako vidíte, až taký dokonalý nie som, keďže nemám nohy.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. tu sa ale nebavime o tom, ze vam niekto stoji na mieste, ale otom ze auto stoji pri obrubniku.

    parkovanie na miestach ZTP neschvalujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. co sem mocete ZTP vyhradene miesta preboha, stracate sudnost uz.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Anonym - Utorok, 2009, apríl 21 12:34
    Tu sa nebavíme o parkovaní na vyhradených miestach, ale konkrétne o tom peugeote. To je iná kategória, ale vy ste to mohol riešiť veľmi jednoducho.. zavolať políciu. Tam už nebolo čo riešiť. Nejaký arogantný dement vám zabral vaše miesto, tak tam sa nikto nevyhovorí na nič. Takže, nakoniec to bola vaša chyba, že ste to nechali tak..

    OdpovedaťOdstrániť
  15. kolega pre domnou. asi to snim nema vyznam riesit. jednoducho dosli argumenty na ten peugeot kedze stoji akceptovatelne. tak to skusil takto. no nevyslo mu to.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Takto môže zaparkovať len a len debil, nie normálny človek. Ani ja tak neparkujem, keď idem k niekomu na návštevu.

    Ale iste - dement sa musí obhajovať stále, lebo si nikdy nepripustí vo svojej zakomplexovanej hlavičke chybu.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. hm, no invektivov si pouzil dost, to je fakt. len si zabudol na to odovodnenie ze preco stoji zle. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. hm, no invektivov si pouzil dost, to je fakt. len si zabudol na to odovodnenie ze preco stoji zle. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ja nezijem teda na sidlisku ale uplna chapem pana ktory poslal prispevok som totiz vodic na zachranke a predstavte si situaciu ze parkuje tak zvecera do rana a sanitka zaparkuje 300 m od pacienta takemu kokotovi by som prial zazit to iste a nechcem povedat s akym koncom s autorom plne suhlasim a na zaver dodam ze su slusny ludia ktorych poznam a parkuju aj niekolko sto metro od vchodu ale normalne

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!