10 apríla 2009

BMWčko parkuje

príspevok nám poslal gapy

Miesto činu: Košice, Pri Prachárni, Mercury Market
Dátum: 31.3.2009, 18:30
ŠPZ: neuvedená
Indikácie: Parkovanie nakrivo, blokovanie cesty a čiarosleposť
Diagnóza/K fotke autor píše: Hlavne že ľahko zaparkoval aj ľahko odíde, veď si to určite môže dovoliť. Takýmto pomôže jedine jedno "vojet klíčem." Pre tých, ktorým to nie je zrejmé, predná čať vozidla stojí v pravom pruhu vozovky.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

4 komentáre:

  1. Tak toto je naozaj úctihodný dement, ale s "vojet klíčem" nesúhlasím a odsudzujem to.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. TIEZ si myslim, ze verbalne prejavy nabadajuce k poskodzovaniu cudzieho majetku hranicia s trestnym cinom a su presne na rovine so spravanim sa podobnych parkerov resp. celkom urcite vo vacsine pripadov, kde sa objavi "vojet klicem" je trestnym cinom prave toto a zaparkovane auto iba priestupok. Takze skuste sa zamysliet nad primeranostou svojho prejavu.

    Kludne mozete vymysliet vtipny resp. ponizujuci system ako na takychto poukazovat ale nabadat k poskodzovaniu - to je hlupe. Ak mate chut upozornovat na hlupost inych, nerobte presne to iste.

    Co sa tyka konkretneho "zaparkovania" - je to debil, patri sem.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. este k adminovi stranky: mozno by sa mal aj on zamysliet nad tym, ci taketo poznamky "pusti von". Je to naozaj nabadanie k trestnemu cinu a nepatri to sem.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. gapy ty sopeľ jeden, mne keby si auto"vojel klicem" a chytil by som ta pri tom, ten foťák čo si s nim fotil, aj s tým kľúčom, by som ti vopchal do análu. Je jasné, že také niečo môže napísať a urobiť iba sedlák, ktorý chodi na pokazenom bicykli ráno na družstvo a z družstva rovno do krčmy. Imbecil...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!