14 decembra 2008

Zahraničný pilot v zácviku

príspevok nám poslal jozef

Miesto činu: Turčianske Teplice, Akvapark
Dátum: 05.12.2008 17:29
ŠPZ: SZY1W59
Indikácie: Čiarosleposť
Diagnóza/K fotke autor píše: Čeťš, ja posielam fotografilju parkowania w turczianskich terpliciach w akwawaparku. Tak jak dobre parkiovatz medzy kozy slovaci :))))

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

4 komentáre:

  1. mozno tam boli predtym auta nastavane inak a bol nuteny tak zaparkovat. Na tie ciarocky stacia dve dodavky a hned je to o pol miesta posunute.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. presne tak, aj nam sa casto stava, ze natrafime prave na taketo volne miesto .. co narobis, ked ti dvaja vedla stoja (z roznych dovodov) blbo? No a potom odchadzame, vedlastojace auta uz su prec a vyzera to, ze my parkujeme ako debil. Tieto fotky by som tu ani neuverjnovala,tu v BA je to uplne bezne a malokto tak zaparkuje "len tak". Vacsinou sa jedna o volne miesto medzi dvoma uz parkujucimi autami a ten "debil" je v tom nevinne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to na tejto stranke pises zbitocne. tu sa aj vacsie kraviny uverejnuju

    OdpovedaťOdstrániť
  4. toto je stranka ako vysita pre zmrdov, len by to fotilo a poukazovalo. cesi toto doviedli do este dokonalejsej formy a spolupracuju s policiou, maju na to dokonca vytvoreny cely bonzserver a zopar zmrdov sa tam odbavuje a cely den asi namiesto roboty chodi po uliciach a foti zle zaparkovane auta

    aj tato fotka je dôkazom neznalosti fotografujuceho, to ze niekto stoji cez dve miesta este neznamena, ze stal cez dve miesta aj v case ked prisiel na parkovisko...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!