23 decembra 2008

Vianoce už prišli - parkovanie našli

príspevok nám poslal salem

Miesto činu: Martin, HM Tesco
Dátum: 15.12.2008 cca o 12:30
ŠPZ: 9A71390
Indikácie: Blokovanie parkoviska
Diagnóza/K fotke autor píše: Aj keď sa ide o auto ktoré svojim spôsobom symbolizuje Vianoce nemusí zabrať sedem parkovacích miest.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

12 komentárov:

  1. a ako inak mal prosím ta zaparkovat? ja viem, ty si taký dokonalý že by si to nacpal do jednoho boxu pre osobák...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. bud to autor fotografie mysli ako vtip, ktory chce, aby sme pochopili alebo je formulacia myslena vazne a potom by som ho rad videl ako parkuje ten kamion a ci by predsa len nenasiel trosku sudnosti pri komentovani a foteni :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. omg tak tymto u mna tato stranka konci vymazavam rss.. v poslednej dobe sa tu naozaj objavuju stupidnosti a autorovmu humoru jaksi neviem prist na chut

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak toto uz je naozaj zly sen. presne ako prispevok hore, tento web. absolutne nenaplna to naco mozno kedysi mal byt pouzivany. ziadna objektivita, sudnost. trapne,prajem navstevnost limitne sa bliziacu k nule.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. autor ty si ale [self censored]

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak toto je naozaj loozerstvo zo strany autorov tohoto blogu, o autorovi fotografie ani radšej nehovorím, toto fakt nemá zmysel ba ani význam prispievať takýmito fotografiami, ktoré sú evidentné, že nepoukazujú na spôsob parkovania debilom ako v ostatných (viacerých) prípadoch, len vynaliezavosť vodiča ovladnuť situáciu. Verím, že deťom, ktoré sa prišli pozrieť na tento kamión, jeho parkovanie vôbec nevadilo.
    Odkaz pre autora fotografie : FUCK OFF!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Od Salem:Ten kamión tam nemal žiadnu akciu ani ohlásenú a keďže v MT pred TESCOM nie sú žiadne parkovacie boxy pre kamióny nemal tam čo hľadať.To čo tam budu za chvílu parkovať kombajni,keď pôjdu zo žatvy?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak čo chudák, išiel si nakúpiť žrádlo alebo sa riadne vysrať z tej dlhej trasy, chyba tesca že nemyslí aj na parkovanie nákladných vozidiel, či hej ????

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To je pravda v Martine parkujú slušný kamionisti na komunikáci mestského obchvatu rovno zarovno TESCA a tým riskujú svoje životy a hlavne životy nás ostatných čo tade jazdime autom,neraz sú tam naparkované aj tri kamióny za sebou.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. je to naozaj trapne a ubohe od autora,som kamionista a viem ake to je tazke sem tam zaparkovat,urobit pauzu,najest sa,doplnit zasoby,urobit si potreby,a v neposlednom rade,skoro je tam prazdno v pozadi,tak preco nie,nikomu tam nezavadzia

    ps:keby neboli kamiony,tak nemas co do huby,nemas si cim ani vycistit zuby,ani si cim vytriet r.t,ani dom by si nepostavil atd!!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Inac na parkovisko pred Tescom je zakaz vjazdu vozidiel nad 3,5 t.Ale podla niektorych co tu pisu ked treba ist na hajzel tak zakaz neplati.Autor fotky mal dopiast o tom zakaze

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!