10 novembra 2008

Homo parkulus debilus trebischovus

príspevok nám poslal inkvizítor

Miesto činu:
Trebišov, Komenského ulica,
Dátum: 02.11.2008
ŠPZ: TV243BD
Indikácie: Parkovanie na mieste pre invalidov
Diagnóza: Aj tento pán má svoj vlastný názor na značky a vyhradené miesta. No, je to bližšie k vchodu, alebo chodníku, tak prečo si tam na chvíľku nepostáť?

K fotke autor píše: "JEMU" proste nestačí nejaké normálne parkovacie miesto...."O N" je proste " O N "..., že zabral miesto invalidovi ...to je predsa brnkačka nie? Takže tento invalida čakateľ, ktorý je postihnutý známym bacilom : Homo debilus parkulus invalidus sa raz možno dočká. Ak nie invalidity, tak možno aspoň mastnej pokuty do policajtov.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

3 komentáre:

  1. Mna vsak este viac zaujala samotna "dopravna znacka". Vyzera to na divocinu, ktoru si niekto svojpomocne namaloval a zrejme aj svojpomocne umiestnil.

    Nechcem byt zly ale "rucne namalovane znacky" je otazne ci je skutocne povinnost respektovat.

    Chcelo by to zistit na miestnom urade, ci skutocne to miesto vyhradili.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Suhlasim. A este jedna vec: rezervacky sa umiestnuju medzi ciary a nie napravo alebo nalavo. Ked je parkovisko zasnezene, odkial maju vodici vediet, kde je vlastne to miesto rezervovane?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. a ked chces byt uplne dosledny, tak vyhradenie miesto MUSI byt oznacene vodorovnym aj zvyslim znacenim. a kedze vodorovnym znacenim nie je oznacene. tak v podstate ako by nebolo. (po spravnosti musi byt cez neho X -preciarknute a znak invalida)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!