15 decembra 2011

Polýcia parkuie (127) - to je diagnóz





príspevok nám poslal Michal 5.10
poznámka pre debilov a rýpalov: chyby v nadpise sú naschvál a nie je to ani pravidelné mýlenie sa

Miesto činu: Bratislava, Údernícka, konečná zastávka MHD, kúpalisko Matador
Dátum: 4.12 2011, 11:50
ŠPZ: BA621MB, BA095PB
Indikácie: Parkovanie na zástavke MHD, parkovanie na zákaze zastavenia, blokovanie cesty
Značka auta: Škoda, VW
Diagnóza/K fotke autor píše: Navštevujem neďalekú reštauráciu pravidelne, dá sa povedať denne a viem že na mieste kde "Muži zákona" odparkovali svoje vozidlo je pre ich kolegov z SBS "Mestská polícia" miestom pravidelného zárobku. Stačí aby ste na tomto mieste zaparkovali a po prvom príchode MHD počas Vašeho parkovania sa záhadne do 5 minút objavia chlapci z už spomínanej SBS s papučkou a radi Vám auto obujú do domácej obuvi. Je pomerne zaujímavé, ale nie prekvapujúce, ze počas "výkonu obeda" cca 45 - 60 min sa nikto neobjavil a autíčko nepreobul. Druhé vozidlo ktoré sa objavilo cca 10 minút po našom príchode už neparkuje "za žltou" ale zato príjemne v strede cesty :)

Vyjadrenie KR PZ v Bratislave (číslo podnetu KRP-K-910-001/2011)
Na základe podnetu zaslaného elektronickou poštou vo veci parkovania služobných cestných vozidiel dňa 04. 12. 2011 o 11.50 hod. na Úderníckej ulici v Bratislave sa v úvode Vám chceme poďakovať za upozornenie na možné porušenie pravidiel cestnej premávky vodičmi služobných cestných vozidiel Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.


Pretože vo veci plynie zo strany vodičov Vami označených vozidiel možné podozrenie zo spáchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky podľa § 22 zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch, bol podnet postúpený k ďalšiemu konaniu príslušným nadriadeným v zmysle zákona č. 73/1998 Z. z. o štátnej službe príslušníkov Policajného zboru, Slovenskej informačnej služby, Zboru väzenskej a justičnej stráže Slovenskej republiky a Železničnej polície v znení neskorších predpisov, v rámci ktorého budú preverené Vami uvádzané skutočnosti.



plk. JUDr. Csaba Faragó v. r.
riaditeľ
Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

19 komentárov:

  1. aspon ze tak ... zaujimal by ma postih tych malych zelenych.... ci ich zdrbu iba ustne alebo aj nejako inak...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. asi iba ústne, ale nejako začať treba

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je prijemne vediet ze za taketo spáchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky podľa § 22 zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch budu mozno tito pani policajti postihnuti.Len je smutne,ze sa to neda aj v pripade obycajnych "debilov"ktori sa tu na stranke zverejnuju.Zaujimalo by ma co by sa stalo keby niekto obycajneho debila takto nahlasil oficialne na DI aj s predlozenim fotiek ako dokazu.Myslite ze by sa tym niekto na DI zaoberal?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je zarazajuce ze toto si dovolia prave dopravny policajti ktori by mali byt prikladom a ktori mimochodom za taketo priestupky pokutuju.Ten co to takto odparkoval musi mat veeelke ego.A maleho ftaka.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Diky kolega beusak.Konecne niekto kto to tam odfotil,pretoze toto je tam na dennom poriadku.Len treba fotit a fotit aj tych ostatnych debilov co tak stavaju denno denne.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pán anonymný. Nič nebráni ani Vám, aby ste priložili ruku k dielu a odfotili policajtov, alebo iné autá aj Vy. Kým sa budete spoliehať len na ostatných, tak sa nikdy nič nezmení.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja len pridám, že presne tá istá oktávka 14.12.2011 na Lamačskej arogantne vytláčala autá z cesty (ktoré šli 50-60kmh) a keď sa jedna slečna nechcela uhnúť, tak pustili na 3s majáky, ona sa uhla a oni jej cez okienko vynadali. Zaujímavé, že na križovatkách pri Rádiu Expres a na Patrónke už stáli na červenej, takže sa evidentne neponáhlali

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Neradujte sa. O rok sa pisomne opytate, ako pokracuje setrenie v danej veci a dojde vam pisomna odpoved, ze dane oddelenie dany priestupok neeviduje. A podpise sa pod to sef, ktory aj dany priestupok pred rokom osobne prevzal. Takto riesi podobne veci v Kosiciach sef OO PZ Nad Jazerom pan Simko. Prevzal - nezaevidoval - po rok nic nesiel.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nuž je to tak, že sú medzi nami s lepším imunitným systémom ako majú ostatní. Ak aj dôjde k "potrestaniu" zo strany nadriadených tak asi vo forme "nech vás už druhykrát nenačapú". Inak by sa im mohlo stať to čo p.Spišiakovi a to už ba zas bolo silné kafé

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ty vole, to co za huna tam pracuje?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tomuto sa povie kvalitna fotodokumentacia :-) len este trebalo dat foto ako vytrca ten druhy :-) aj na psa pride mraz :-) ze si nedavaju pozor...hmm.. ahojp

    OdpovedaťOdstrániť
  12. toto su ludia ktory maju ist obcanom prikladom, hmm a keby to vsetci ludia tak robili tak by to ako vyzeralo

    OdpovedaťOdstrániť
  13. K parkovaniu no comment ... ale sakra ked už aj na fotografii na aute vidíš nápis "Polícia" ... ako Ti napadlo to napísať s "y"-psilonom?

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Akoze ta prva foto ok debil,,, stane sa.. ale ten druhy :D mega debil :DD
    Viem si predstavit ze keby sa tam stala dopravna nehoda (nejake auto napali do "polycie") a na vine bude samozreme vodic obcan.. :/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. a co sa stalo Spisiakovi za tu rychlost, nic, dostal pekne koncorocnu odmenu. radovo v tisicoch eur. takze ak by sa im stalo to iste ako Spisiakovi, tak by boli celkom radi.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. UZ vas vidim jak by ste plackali a zase pisali staznosti (nech cim skor a cim horsie potrestaju policajtov), keby ste potrebovali ich pomoc, ale oni by meskali kvoli tomu, že museli auto odparkovat par kilometrov od miesta kde obeduju, iba preto, aby ho parkovali podla predpisov. Nadrzany ste vsetci jak opice, ked vidite taketo obrazky ale sami sa pozrite ako jazdite apritom sa neponahlate na zakroky kde muz bije zenu, alebo kde okradli dochodcu. HANBITE SA!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Predchádzajúci komentár ukazuje nádherný alibizmus člena policajného zboju. Vždy je možné zaparkovať vozidlo nedaleko od tejto reštaurácie a to predpisovo a podotýkam že bola nedela a dalo sa krásne zaparkovať. 100 metrová prechádzka by osádke vozidla určite urobila dobre ;) teším sa na dalšie foto.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. REAKCIA NA 28. decembra 2011 17:20

    keby radsej robili poriadok s ciganami !!!!! tych sa boja jak hadov !!! radsej este bieleho obvinia,aj ked on bol terorizovany !!!! to su mi policajti. OSRAT !!!! V tomto state su cigani ROVNEJSI!! ale POZITIVNA diskriminacia sa uz nerozobera !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. RE: Anonymný Dec 28, 2011 08:20 AM

    Ty si urcite ten debilny policajt co to tam odstavil.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!