14 augusta 2008

Motocykel - Bratislava, Plynarenska

Príspevok poslal Michal


Miesto činu: Bratislava, Plynárenská ulica, Bratislava Business Center
Dátum: 8. augusta 2008, 8:23 a celý deň
ŠPZ: BA985AD
Indikácie: Parkovanie pred vchodom do budovy
Diagnóza:
No tak toto je naozaj sila. Majiteľ tejto motorky si asi túto budovu pomýlil so stajňou a tak svojho dvojkolesového tátoša zaparkoval priamo oproti vchodu. Chvalabohu, asi majú v budove malé výťahy, lebo by sa na poschodie vyviezol na chrbáte svojej rachotiacej mašiny. Ale myšlienkové pochody tohto človeka musia byť veľmi, naozaj veľmi zaujímavé - ak samozrejme nejaké vôbec existujú.
Nepripomína Vám to to príslovie, že aj krava sa vyserie tam, kde si práve zmyslí? Táto voľne pohodená motorka má asi majiteľa takéhoto rangu.
K fotke autor píše: Inteligent stojí priamo pred vchodom do budovy aj keď cca 10 metrov opodiaľ je parkovisko na ktorom s motorkou moze stáť zadarmo. Viac asi ani netreba písať.

Doplnenie: Ak viete niekto napísať o aký typ (značku) motocykla sa jedná, napíšte to prosím do diskusie.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

13 komentárov:

  1. Podľa www.skp.sk ide o motocykel Honda VT.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. asi prsalo, tak ho schoval. ved ho pochopte, chudacika...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je to suzuki VS 800 intruder

    Nechapem, co je na tom zle, na parkovisku motorka rozhodne nie je v bezpeci a tam rozhodne nikomu nezavadzia

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nic zle nespravil,ak to ludom zavadzalo tak ju mohol dat trocha dalej ale ne hned na NET ho dat a ohovarat.Ten kdo to dal na net musi byt dobry KKT.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jasna vec. necháme si svoje motorky rozbiť alebo zvaliť nejakým super šoférom (šoférkou) na parkovisku. Veď každý vodič ktorý ti oškrie auto ti nechá vizitku aby ti to opravili z jeho poistky. ste vážne blbý? auto ti pri ťuklese poškriabe ale motorku ti zvalí na zem. Nehovoriac o Šumacheroch ktori ide zaparkovať medzi autá a nezbadá tam motorku. Budte normálny.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Michal, nerozumies - neries.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Aj ja by som takto zaparkoval svoju gilleru ,urcite by ju som ju nevzstavil riziku oskretia ci zhodenia ... a je dobre ked majitel na nu vidi z okna...toto je priklad dobreho parkovania a ten kto to pisal nema asi pochopenie pre situaciu v SR,>>>KKT...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. no keby mal motorku a nie takyto bicykel tak by som to chapal, mozno by som si goldwinga takto dal aby som naneho videl, ale urcite viac od vchodu a mimochodom tam je parkovisko velke jak hovado a miesto na motorky je tam vyhradene v strede a ked prsi nech zostane doma na tej p.....e....

    OdpovedaťOdstrániť
  9. vadny clovek -> autor blogu..

    OdpovedaťOdstrániť
  10. boze sak mu tu motorku tolko nezavid. Uplne normalne stoji, to len tu asi niektorym prispievatelom zle stoji.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Motorka môže stáť na chodníku ak ostane voľný pruh 1,5m a neprekáža v prechádzaní chodcom. Zdá sa ti že táto motorka je na celom chodníku, alebo aký máš okrem toho, že ťa žerie závisť problém? ja by som to vyriešil tak isto ako majiteľ moto... autor tohto príspevku je úplný idiot pre mňa...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. No kedze som motorkar a nie huslista, tak ta motorka je definitivne Honda VT 600 C. No a j_ebo z lesa ty len skus taku motorku najprv vylestit a potom co to popis.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. mna by zaujamalo ze kde na plynarenskej je to velke parkovisko kde sa da v pohode a zadarmo zaparkovat.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!